Hi,

Ik ben Mart Meijerink, ik ben een creatieve website designer en ontwikkelaar.

Mart Meijerink profielfoto

Ik vind het geweldig om mooie, en "clean-looking" websites te ontwerpen en te ontwikkelen, precies zoals de klant dit wil. Samen met de klant probeer ik uit te zoeken wat volgens hen de perfecte website is, en zo zullen wij samen een website lanceren die aan alle eisen van de klant voldoet. Dit staat bij mij voorop.

Een website wordt pas exclusief en persoonlijk wanneer het tot in de details is zoals de klant dit wil. Goede communicatie met de klant is belangrijk voor mij, zodat wij deze details goed kunnen bespreken, en de website exact gemaakt wordt zoals de klant dit wil.

Een goede en mooie front-end van een website creƫren dat responsive is en werkt op alle apparaten vind ik schitterend om te doen, maar zonder een goede back-end en zoekmachine optimalisatie is het slechts een mooi visitekaartje. Daarom leg ik ook hoge prioriteit om samen met de klant een goed systeem te kiezen, of te maken, om de website up-to-date te houden en om gevonden te worden op zoekmachines zoals Google, Bing en DuckDuckGo.

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve en responsive websites, werk ik in mijn vrije tijd graag aan apps en programma's om nieuwe technologieƫn te leren en toe te passen in volgende projecten.


+ Meer over mijWat betekent een goede website voor u?

Een goed werkende website met een nog betere uitstraling resulteert altijd in meer bezoekers en meer klanten. Samen spenderen wij mensen zo veel tijd op het internet dat het in deze tijd extra belangrijk is om uw website goed voor elkaar te hebben, zodat u uw dienst of product op de juiste manier kunt delen met anderen, zoals het hoort!

Hoe ik te werk ga

Bel me gerust op met een vraag over een potentieel project! Ik maak graag een vrijblijvende afspraak om eens samen te kijken wat voor project u in gedachten heeft. Wij zullen mogelijkheden bespreken en hopelijk daarna beginnen met een plan van aanpak voor het project.

Nadat we de nodige dingen afgestemd hebben, en het duidelijk is wat voor website u graag wil, zal ik beginnen aan een conceptuele layout voor de website. Ook zal ik de benodigde systemen en/of technieken beschrijven. Ik stel wat mogelijkheden voor, en we zorgen er samen voor dat we precies weten hoe de website in elkaar moet steken voordat we doorgaan naar de volgende stap.

De volgende stap is namelijk het ontwerpen van een concept voor de website. Hier zullen we een design ontwerpen dat bij u past, zodat we een richtlijn hebben waar we ons aan kunnen houden wanneer we de website gaan maken. Dit voorkomt dat we grote veranderingen moeten doen wanneer de website al ontwikkeld is.

Wanneer het design is gemaakt, en u hier blij mee bent zullen we doorgaan naar het ontwikkelen van de website. Ik probeer mijn websites Pixel Perfect te maken, zodat ze vrijwel exact als het design zullen zijn. Ook maak ik alle websites volledig responsive, dus u hoeft u geen zorgen te maken om verschillende apparaten of browsers. Ik pas een Mobile First aanpak toe, omdat de meeste websites zeer veel bezocht worden door mobiele apparaten.

Ten slotte, nu de website klaar is, zullen we samen nog over eventuele optimalisatie mogelijkheden gaan, en SEO (zoekmachine optimalisatie) toepassen indien afgesproken. Mijn focus ligt op goede communicatie en een tevreden klant!


Vaardigheden en Technieken

Ontwikkeling

Vaardigheden:
 • HTML5
 • CSS3
 • Sass/Less
 • Wordpress Development
 • MySQL
 • Javascript
 • jQuery
 • React
 • NextJS
 • AngularJS

Neem contact met mij op om even te sparren over uw project! Wilt u een Webshop, een informationele website of iets compleet anders? Alles is mogelijk in overleg.

Ontwerp

Tools:
 • Adobe Photoshop
 • Adobe Illustrator
 • Adobe XD
 • Figma
 • Oxygen (Wordpress)

Omdat ik ook de websites programmeer kan ik deze kennis in de ontwerpfase gebruiken om een consistent en betrouwbaar design te maken.

Neem nu contact met mij op

contact